Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

παπασταθοπουλοσ συμβολαιο

Ο 32χρονος Έλληνας διεθνής αμυντικός έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Άρσεναλ αλλά όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ιταλία ο. Kάναμε πολλά λάθη και στα δύο ματς.

παπασταθοπουλοσ συμβολαιο
Pin By Mixalhs Ms On Aekara Basketball Quotes Soccer Field Soccer

Τα σκαλιά της εκκλησίας με την γυναίκα της ζωής του και μητέρα της κόρης του Ξανθή.

παπασταθοπουλοσ συμβολαιο

. Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ θα έλεγε κανείς για τον Παπασταθόπουλο ο οποίος πριν ακόμα ξαναπατήσει ελληνικό χορτάρι διχάζει προκαλεί συζητήσεις και σχόλια που ποικίλουν ανάλογα με την οπτική που θα το δει κανείς. Διπλάσια χρήματα συγκριτικά με όσα έπαιρνε στην Ντόρτμουντ θα λαμβάνει από την Άρσεναλ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον Μίκαελ Σκίμπε να επισημαίνει ότι ο Έλληνας στόπερ αναζητούσε μία νέα πρόκληση. Ο 32χρονος Έλληνας διεθνής αμυντικός έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Αρσεναλ αλλά όπως. Αναβάλλεται ο γάμος του αν η Εθνική περάσει στους 8 του Μουντιάλ.

Sokratis Papastathopoulos 33 from Greece Olympiacos Piraeus since 2020 Centre-Back Market value. Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 1002 - Τίτλος τελευταίου νέου. Ειδησεις - Παπασταθόπουλος συμβόλαιο. Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος αποκωδικοποιεί τι σημαίνει η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά σε όλα τα επίπεδα.

Το μεγάλο μπαμ του 2021 θα είναι όπως όλα δείχνουν ερυθρόλευκο με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να ετοιμάζει βαλίτσες για Πειραιά. Ερυθρόλευκα θα συνεχίσει να φοράει ο διεθνής στόπερ Σωκράτης Παπασταθόπουλος μόνο που δεν θα είναι της Άρσεναλ αλλά του Ολυμπιακού καθώς σήμερα μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Σωκράτης Παπασταθόπουλος - Ημερομηνία τελευταίας είδησης. Σωκράτης Παπασταθόπουλος born 7 June 1988 commonly known mononymously as Sokratis is a Greek professional footballer who plays as a centre-back for Olympiacos and the Greece national team.

Η μεγάλη μεταγραφή βρίσκεται στον δρόμο για την οριστική ολοκλήρωσή της. Sokratis Papastathopoulos Greek. 04092020 1127 πμ. Ανοιχτή αφήνει την πόρτα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για έξοδο από την Άρσεναλ το καλοκαίρι τονίζοντας πως δεν είναι από εκείνους που βάζουν τα χρήματα σε προτεραιότητα και κάθονται στη συμφωνία τους με ένα κλαμπ.

Η διάρκεια του συμβολαίου και η μικρή διαφωνία του με την Νάπολι δεν θα χαλάσουν τη διαφαινόμενη συμφωνία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με τους παρτενοπέι με τον παίκτη και την ομάδα να περιμένουν πλέον την. 400m Jun 9 1988 in Kalamata Greece. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός. Παρουσιάζει 4691 άρθρα σχετικά με.

Πλέον τα ιταλικά Μέσα αναπαράγουν πως η μετακίνηση του στη Νάπολι πρέπει να θεωρείται κλεισμένη με τους κανονιέρηδες να τον αφήνουν ελεύθερο. O Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα βρεθεί σύντομα στην Ιταλία για λογαριασμό της Νάπολι. Καλεσμένος στο Open TV και στην εκπομπή Total Football του Ντέμη Νικολαϊδη ήταν την Κυριακή το βράδυ ο Σωκράτης. Συγκεκριμένα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα γίνει και με τη βούλα τις επόμενες ώρες ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Συμφωνία Νάπολι-Παπασταθόπουλου για διετές συμβόλαιο. O Σωκράτης Παπασταθόπουλος συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα της Νάπολι. Η νέα πρόταση που έχει δεχθεί είναι τόσο μεγάλη που το σίγουρο είναι ότι στη θέση του άλλοι παίκτες θα είχαν ήδη δεχθεί φτιάχνοντας τις βαλίτσες τους.

παπασταθοπουλοσ συμβολαιο
Eley8eros Afe8hke To Meshmeri Toy Sabbatoy O Xari Magkoyair Afoy Prwta Toy Askh8hke Diw3h Meta Mykonos Brawl Court

παπασταθοπουλοσ συμβολαιο
Isxyei Red White Olympiacosfc Paokfc Aekfc Paofc Exigiansi Superleague Red And White Kal Mobile Boarding Pass

παπασταθοπουλοσ συμβολαιο
94 Me Tessera Me 2 Gkol Toy Podence Ki Apo Ena Twn Masoyra Kai Guerrero O Olympiakos Ekampse Thn Antistash Toy Arh Kai Paei Red And White Movie Posters Movies

παπασταθοπουλοσ συμβολαιο
Araoyxo Ole Ole Football Sports Jersey Teams

παπασταθοπουλοσ συμβολαιο
X8es Epishmaname Tis Anodikes Times Twn Paiktwn Mas Sto Die8nes Podosfairiko Xrhmatisthrio A3iwn Shmera 8a Doyme Tis Ptwti Red And White Sports Jersey Fashion

παπασταθοπουλοσ συμβολαιο
Swkraths Papasta8opoylos Sports Football Sports Jersey

παπασταθοπουλοσ συμβολαιο
Soyper Anatroph Kai H Aek Sto Champions League Contra Gr Live Sports Magazine Motorcycle Jacket Sports Jersey Soccer

Post a Comment for "παπασταθοπουλοσ συμβολαιο"